MENY – MAT

FORRETT
Nystekt focaccia toppet med flaksalt og fersk rosmarin.
Står på bordet med et godt utvalg forskjellige oliven, hjemmelaget aioli og pisket Kvitseseidelsmør.

HOVEDRETT
Helstekt entrecôte av rein fra ARV.
Serveres med baconsnurrede rotgrønnsaker, portvinssaus og urtebakte småpoteter.

DESSERT:
Sjokolade «Quenelle».
Kraftig sjokolademousse og bringebærcoulis.

MENY – DRIKKE

ETT GLASS VIN PR. SERVERING ER INKLUDERT.
I TILLEGG KAN MAN BESTILLE DRIKKE TIL BORDET.

Det er også mulig å forhåndsbestille drikke til bordet. Send bestillingen innen 25.01. kl. 12.00 til hege.martiniussen@meyergarden.no.

MENY:

La Familia Barbera – 625 ,-
Ripasso – 656,-

Santi Soave – 625,-
Garzon Albarinio Reserva – 725,-

Theresa Rizzi – 630,-
Bollinger – 1410,-

Carlsberg – 110,-
Somersby pære – 120,-

Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Munkholm, Noe i Gjære, Bonaqua sitron..